Γραμματειακή Υποστήριξη.


Η Γραμματεία του Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΕΤΡΑ με μεγάλη προθυμία και ταχύτητα επιλύει τα εκάστοτε αιτήματα των σπουδαστών με προσωπική μέριμνα καθώς και ατομική ενασχόληση προς κάθε σπουδαστή, δίνοντας βάρος στο κάθε αίτημα ξεχωριστά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γραμματεία «ακολουθεί» τους αποφοίτους μας στο μέλλον, δηλαδή εξυπηρετεί άμεσα και με προθυμία παλιούς αποφοίτους δεκαετιών που ζητούν διάφορα έγγραφα συναφή με την ειδικότητά τους.


Μέσω του e-grammateia μπορούν πλέον οι ενδιαφερόμενοι, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί μας, να εξυπηρετούνται άμεσα σχετικά με έγγραφα και πιστοποιητικά που έχουν ανάγκη αλλά και να στέλνουν απλά και γρήγορα το μήνυμά τους συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο, η γραμματεία λαμβάνει έγκαιρα το αίτημα και η εξυπηρέτηση γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς.

Φόρμα Επικοινωνίας.    Εκτός του email σας, η συμπλήρωση των υπολοίπων στοιχείων είναι προαιρετική. Στην περίπτωση που αναγράψετε οποιαδήποτε άλλα στοιχεία σας, σας ενημερώνουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν κατά αποκλειστικότητα για την μεταξύ μας επικοινωνία. Τα προσωπικά στοιχεία και οι πληροφορίες θα διαφυλαχθούν στο σύστημα μας, σε καμία περίπτωση δεν εκχωρούνται ή μεταβιβάζονται ή πωλούνται σε άλλους. Ανά πάσα στιγμή έχετε το αναφαίρετο δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των στοιχειών σας αποστέλλοντας μας e-mail με θέμα «διαγραφή».