Γραμματειακή Υποστήριξη.


Η Γραμματεία του Ι.Ι.Ε.Κ. ΠΕΤΡΑ με μεγάλη προθυμία και ταχύτητα επιλύει τα εκάστοτε αιτήματα των σπουδαστών με προσωπική μέριμνα καθώς και ατομική ενασχόληση προς κάθε σπουδαστή, δίνοντας βάρος στο κάθε αίτημα ξεχωριστά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γραμματεία «ακολουθεί» τους αποφοίτους μας στο μέλλον, δηλαδή εξυπηρετεί άμεσα και με προθυμία παλιούς αποφοίτους δεκαετιών που ζητούν διάφορα έγγραφα συναφή με την ειδικότητά τους.


Μέσω του e-grammateia μπορούν πλέον οι ενδιαφερόμενοι, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοί μας, να εξυπηρετούνται άμεσα σχετικά με έγγραφα και πιστοποιητικά που έχουν ανάγκη αλλά και να στέλνουν απλά και γρήγορα το μήνυμά τους συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο, η γραμματεία λαμβάνει έγκαιρα το αίτημα και η εξυπηρέτηση γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς.

Φόρμα Επικοινωνίας.

  • εσωτερικό τηλέφωνο
  • email γραφείου


Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας. Το Lorem Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα.