Ισορροπώντας ανάμεσα σε τέχνη, τεχνική και επιστήμη, η Διακόσμηση βρίσκεται ανάμεσά μας σε κάθε λεπτό καθημερινότητας. Διαυκολύνει κάθε δραστηριότητα και γίνεται αντανάκλαση της προσωπικής έκφρασης του καθενός. Το σεμινάριο διακόσμησης έχει σαν στόχο την εξοικείωση με βασικές αρχές σχεδιασμού του εσωτερικού χώρου, τα υιλκά κατασκευής και τις χρωματικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Απευθύνεται σε διακοσμητές, ιδιοκτήτες καταστημάτων, σχεδιαστές, κάθε ένα που θέλει να λάβει πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες.

  • Μέθοδοι αποτυπώσεων και σχεδίασης του εσωτερικού χώρου
  • Τρόποι και τεχνικές σύνταξης μιας ολοκληρομένης μελέτης
  • Βασικό σχέδιο και το χρώμα στη διακόσμηση
  • Τεχνολογία υλικών
  • Προβολή και συζήτηση συγκεκριμένων παραδειγμάτων
  • Επεξεργασία, ανάλυση, σχεδιασμός παρουσίασης θέματος
Σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα δίδονται δωρεάν σημειώσεις. Τα εργαστηριακά μαθήματα γίνονται σε άρτια ογρανωμένο εργαστήριο με αναλώσιμα υλικά που παρέχονται δωρεάν από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό ΠΕΤΡΑ. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων πραγματοποιούνται, όπου χρειάζεται, εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Στο τέλος του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι παίρνουν σχτική βεβαίωση παρακολούθησης στην οποία αναφέρονται όλα τα στοιχεία (θέμα, διάρκεια, ώρες θεωρίας, ώρες πρακτικής κ.α.). Η βεβαίωση έχει το κύρος και την εγγύηση του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΠΕΤΡΑ και είναι πολύτιμη για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σημειώματος στις επιχειρήσεις στον ιδιωτικό τομέα και στην ευρύτερη αγορά εργασίας.